visites llotja i consolat

Tornen les «Nits d’estiu al Consolat de Mar»

(Dimarts, 31 maig) Ja es pot reservar plaça per a les visites guiades nocturnes a la seu de la Presidència, la Llotja i la terrassa, que comencen aquest dijous dia 2 de juny.

Els ciutadans i ciutadanes podran tornar a gaudir aquest estiu de les «Nits d’estiu al Consolat de Mar». El conjunt arquitectònic de la seu de la Presidència del Govern de les Illes Balears obrirà les portes, a partir d’aquest dijous dia 2 de juny, a visites guiades nocturnes al Consolat de Mar, la Llotja i la terrassa.

Després de dos estius en els quals es varen suspendre aquestes visites per les restriccions provocades per la pandèmia, ja es pot reservar plaça a l’enllaç consolat.caib.es, en què també hi ha més informació.

El recorregut inclou les principals estances del Consolat de Mar i la Llotja. Es podrà pujar al terrat i contemplar els grafits de l’escala d’accés i la vista nocturna de la badia i el centre històric de Palma.

D’ençà de l’inici d’aquesta iniciativa l’any 2016, que obre i apropa les institucions als ciutadans perquè puguin gaudir del patrimoni comú i conèixer millor la seva història, gairebé 7.000 persones han visitat el Consolat de Mar i el terrat de la Llotja.

Les visites nocturnes es compatibilitzaran amb les visites diürnes per a grups organitzats que, de manera habitual, es programen durant tot l’any i que poden continuar reservant-se a consolat.caib.es