Noticies municipals de Mallorca

Suspesa la festa del Dia Q a Sineu

L’Ajuntament de Sineu i +TortsQ1Ganxo han decidit suspendre la festa d’horabaixa del dia Q, que s’havia de celebrar a la plaça d’es Fossar el pròxim dissabte.

Durant els darrers dies, a través del boca a boca i les xarxes socials, s’ha vist com jovent d’altres poblacions s’havia organitzat per acudir a Sineu a gaudir del dissabte. Per tant, la decisió s’ha pres un cop analitzada l’elevada probabilitat d’assistència de persones d’altres municipis. La suspensió de la festa d’horabaixa ha estat consensuada amb els promotors del dia Q, l’organització +TortsQ1Ganxo, i amb l’acord dels responsables de seguretat.

Aquesta havia de ser una festa de Sineu i només per a Sineu. Si bé l’esdeveniment estava organitzat amb inscripció prèvia, aforament limitat i control d’accés al recinte, seria inevitable una allau d’assistents al voltant d’es Fossar, com ha succeït recentment a altres localitats, i no es podria controlar el risc d’organització de botellades i incidents com ha succeït a municipis dels voltants.

Tant la corporació local com +TortsQ1Ganxo volen agrair el civisme i la responsabilitat amb la qual s’han organitzat les quintades per assistir a la festa, ara suspesa, i animen als grups a continuar celebrant els dinars de germanor amb seny i responsabilitat.