Consell SEM21

Setmana de la Mobilitat del Consell de Mallorca (16-22 SET)

El lema de 2021 és «El millor vehicle ets tu»

La Setmana Europea de la Mobilitat promoguda pel Consell de Mallorca s’ha adaptat a la situació sanitària, com ja va fer l’any passat. La institució insular proposarà diferents activitats, com  la 2a Mobicursa, que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre, una oportunitat perquè els participants deixin el cotxe i optin per alternatives més sostenibles en els seus desplaçaments diaris. Per poder participar-hi s’han d’inscriure en l’aplicació Elitechip o directament a través de l’enllaç: https://www.elitechip.net/ (obre directament a nova finestra amb descripció de l’esdeveniment).

El dijous 16 el Departament de Mobilitat i Infraestructures presentarà els quatre vehicles cent per cent elèctrics que entren a formar part de la seva flota, i que substitueixen els antics i més contaminats de benzina. Des del Departament també es recollirà el Premi Setmana Espanyola de la Mobilitat  Sostenible, que li va atorgar l’any passat el Ministeri per a la Transició Ecològica. El divendres 17 de setembre es farà el Park(ing) Day a l’aparcament de la Llar de la Infància (c/ del General Riera,113).

Al compte de Twitter, @carreteresdeMca, es publicaran cada dia consells sobre mobilitat sostenible i durant tota la SM21, des de les 21 h fins a les 3 h, s’il·luminarà de color de rosa salmó la façana de l’edifici de la Llar de la Infància.

SEM2021 Consell