Teatre Inca Programacio

Programació – Juny 2023

A continuació podeu consultar la programació del Teatre Principal d’Inca del mes de juny de 2023. Fent clic damunt cada secció s’obrirà el desplegable amb tota l’oferta del mes.

Juny 2023

Les preposicions de Aina de Cos

Dissabte 3 de Juny, a les 20 hores.

Laura ha passat els quaranta, no té moltes aspiracions i vol una vida tranquil·la. Decideix convidar a les seves companyes de carrera al seu aniversari. Ben aviat descobrirà que ha estat una mala decisió, com totes les que ha fet durant la seva vida des de que va deixar la carrera. Un regal innocent, una fotografia, despertarà un record que pensava havia oblidat, un record marcat per un professor que una nit la va convidar a sopar.

Un record que serà el principi del final.

Cinc amigues, un retrobament i el despertar d'un record que farà saltar pels aires la certesa de la seva amistat. Trobarem des de situacions entranyables fins a algunes de patètiques, des de situacions gracioses i simpàtiques fins a la tragèdia final.

Les preposicions parla també de l'amistat, tractant de reflectir memòries, vivències i somnis de cinc dones reals que comparteixen un passat comú i estan construint, cada una com pot, el seu camí cap a la realització professional i personal.

Fitxa artística Autoria Aina de Cos

Direcció Marta Aran

Intèrprets 

Aina de Cos

Alexandra Palomo

Alicia Garau

Marga López 

Sofía Muñiz

Il·luminació Albert V.O.

Espai escènic Alberto Cubillo

Espai sonor Sara Mingoll

Fotografia Luca Rocchi

Ajudantia de producción Laura Porcel

Assesoria de moviment Marga Salas

Assessorament vestuari Joan Porcel

Ajudant de direcció i producció executiva Luis Baró

Distribució El Somni Produccions

Col·laboració: Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Andratx

Agraïments: Lluki Portas, Ben Net Lavanderia (Andratx), Biel Porcel

Coproducció del Teatre Principal i El Somni Produccions

Durada: 80 minuts

Idiomes: Català

Preu: 12 euros

Edat recomanada: A partir de 14 anys 

Sala Principal


Debon canta Suau de Pere Suau i Antoni Bujosa

Diumenge, 4 de març de 2023, 20.00 h

Debon canta Suau és un espectacle poètic i musical que, a partir de la música original del pianista Antoni Bujosa, cerca d’agermanar poesia, música, cant i veu recitada. Pau Debon, vocalista d’Antònia Font, canta tota una sèrie de poemes dels darrers quatre llibres del poeta Pere Suau, el qual recita també alguna de les seves pròpies poesies. Així, a través d’una música sempre al servei dels poemes, l’espectador podrà gaudir d’un viatge que transita pels grans temes de la literatura de tots els temps: l’amor, la passió, la mort, el desamor o el paisatge. Un recorregut musical i poètic de la mà de la veu, sempre suau, del cantant Pau Debon. Us ho voleu perdre?

Fitxa artística

Piano: Antoni Bujosa Veu: Pau Debon Rapsòdia: Pere Suau

Idioma Català 

Públic Apte per a tots els públics 

Duració 60 min 

Sala Principal

Preu 15€ 


_Juno (Zahara i Martí Perarnau IV)

Dissabte, 10 de juny de 2023, 21.00 h

Juno, el projecte format per Zahara i Martí Perarnau IV acaben d'anunciar que tornaran el 2023 amb un nou disc que donarà continuïtat al seu celebrat disc debut BCN626 que va ser finalista al Premi Soroll 2020. A continuació et deixem el seu comunicat: Fa temps que no escrivim perquè hem estat treballant molt, fent cançons i creant el nostre nou disc. Ens hem inventat una manera diferent de fer cançons, investigant els nous sons que formen part de nosaltres i intentant crear un fil invisible que ens mantingui units a tot allò que ja hem creat en el passat. _Juno és viu i sempre evoluciona i això ens manté vives a nosaltres i a més molt feliços. L'any que ve podreu escoltar les deu noves cançons que hem compost, junts, al costat l'un de l'altra, escrivint com un sol cervell, fent música des del cor. El 2023 no només editarem el nostre segon àlbum sinó que tornarem als escenaris i estem preparant un nou xou amb un repertori i una escenografia preciosa. En el futur directe trobareu totes les cançons del nou disc i les nostres preferides de _BCN626. Us volem donar les gràcies per la vostra paciència i afecte durant aquest temps. Tant de bo t'agradi allò que hem preparat.

Fitxa artística

Martí Perarnau IV, Sintetitzadors, guitarra, caixes de ritme i veus. Zahara, Sintetitzadors, guitarra, caixes de ritme i veus. 

Idioma Castellà 

Públic Apte per a tots els públics 

Duració 80 min 

Sala Principal

Preu 22€ 


Les Maleïdes de Sergi Baos

Dissabte, 23 juny 2023, 20.00 h

Les Maleïdes té la voluntat de ser un conte. Tragicòmic, pot ser, però un conte en definitiva. Té això que tenen els contes d’evocador, d’aventura i acció. Però també, allò inversemblant i exagerat que posseixen les faules. I a Les maleïdes, a més, hi ha elements màgics. Un fantasma que no entén perquè és un fantasma i una dona que es creu tocada per Déu. Tres generacions de dones, padrina, filla i neta, totes abandonades d’una manera o una altra, fugen de vides complicades però amb la sensació de no tenir control sobre la seva pròpia existència. I d’aquesta fugida individual que les separarà en sorgirà la necessitat de retrobar-se de nou. Una recerca que les conduirà a una església, a un convent, a un prostíbul, a una casa d’acollida... Un viatge per carreteres de mala mort amb una furgoneta a mil per hora. Un conte a ritme de road movie. Una muntanya russa de situacions rocambolesques i emocions genuïnes. Una locomotora que quan pren embranzida és imparable. Uns personatges lúcids i bojos al mateix temps. Talment la vida.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Sergio Baos Direcció: Marga López Intèrprets: Lorena Faus, Alicia Garau, Àlvar Triay Sales, Teresa Urroz Ajudant de direcció: Joan M. Albinyana Regidoria: Santi Celaya Escenografia: Xesca Salvà Espai sonor: Joan M. Albinyana Il·luminació: Guillem Gelabert Vestuari: Marga López Música original, composició, teclats i direcció musical: Sara Mingolla Músics col·laboradors a l’enregistrament: Faust Morell (guitarres), Gabriel Saito (trompeta i fiscorn), Benjamí Salom Miró (violí i viola) i Joan M. Albinyana (baixos) Construcció escenografia: Pascualin Estructures

Idioma Català

Públic Apte per a tots els públics 

Duració 75 min 

Sala Principal

Preu 12€ 

A la web oficial trobareu més informació i avisos:

https://teatreprincipalinca.com/