mostra de cuines calvia

Mostra de cuines de Calvià (divendres d’octubre)

La Mostra de Cuines de Calvià és un esdeveniment gastronòmic que celebram als restaurants del municipi dues vegades a l’any, abans i després de la temporada d’estiu.

Els restaurants que participen a la mostra ofereixen diferents menús (entrant, plat principal, postres i beguda) a un preu més econòmic, amb la finalitat que més persones puguin conèixer els seus establiments, especialitats, cuines i serveis.

mostra calvia octubre 2021

Naixement de la mostra i objectiu

Aquest esdeveniment va néixer, amb el format amb el qual ara se’l coneix, en 2008 amb l’objectiu de donar a conèixer la variada i exquisida gastronomia del municipi de Calvià. I si bé és cert que inicialment es duia a terme una vegada a l’any (mes d’abril), cinc anys després, al 2013 es va decidir duplicar la seva celebració, sumant una nova cita per l’octubre. Aquesta decisió es va prendre després d’analitzar els bons resultats obtinguts per part del restauradors participants, i l’opinió dels clients que gaudien dels “Menús Mostra”.

Per a tots els públics

Amb la idea d’aconseguir que la Mostra de Cuines de Calvià sigui un esdeveniment que arribi a tots els públics, des de l’organització s’anima els restaurants participants a oferir menús alternatius als publicitats: menús infantils, menús sense gluten, menús vegetarians, etc.

Ara, a més, a causa de l’actual situació, molts dels restaurants participants ofereixen també la possibilitat de Take away, perquè ens poguem dur el menú a ca nostra.

Quan se celebra?

La Mostra de Cuines de Calvià se celebra durant quatre divendres del mes, i dedica un dia a cada una de les quatre grans zones en les quals es divideix el municipi.

Més informació a https://visitcalvia.org/ca/mostra-de-cuines-de-calvia/