sineu mercadet

Mercadet nocturn (20h-00h) els divendres de setembre a Sineu

El mercat es durà a terme al centre històric amb totes les mesures de seguretat. S’oferiran productes de quilòmetre zero, artesania i decoració i hi haurà música en viu

L’Ajuntament de Sineu ha organitzat la celebració d’un mercat nocturn durant el mes de setembre, per continuar dinamitzant el sector comercial local durant el mes de setembre.

Aquesta nova cita al calendari de mercats es durà a terme tots els divendres del mes entre les 20 i les 24 hores al nucli antic del municipi. Aquest mercat, que compta amb la col·laboració de l’entitat ‘Mallorca Crea’, comptarà amb productes artesanals, alimentació de quilòmetre zero, decoració i música en viu per animar les diferents zones comercials.

Segons Francisca Ramis, regidora de Comerç i Mercats, “l’objectiu d’aquesta nova cita és allargar la temporada d’estiu i oferir un nou producte amb valor afegit a les persones que busquen un pla alternatiu a la Mallorca d’interior”. Per la seva banda el batle, Tomeu Mulet, considera aquesta proposta com “una via més a totes les iniciatives que s’han posat en marxa per a la promoció local del comerç, el patrimoni i el sector de la restauració”.

El nou mercat ambulant artesà, que es durà a terme d’acord amb tota la normativa vigent, se suma a altres interessants cites locals com la Challenge Ciclista de tardor o el Festival de Teatre Visual Ciclop 2021, que també se celebraran al llarg del mes de setembre.

(Font: Ajuntament de Sineu)