mercadet nadal palma

Mercadet de Nadal de Palma (19NOV-6GEN)

El pròxim divendres 19 de novembre s’inaugurarà el mercat nadalenc de la plaça Major. En total hi han instal·lat un total de 14 paradetes. La resta d’ubicacions, això són els mercadets de la plaça d’Espanya, la plaça de la Porta Pintada, la Rambla-via Roma i la plaça del Mercat, obriran el pròxim 26 de novembre, coincidint amb la celebració del Black Friday.

En total enguany s’hi instal·laran 132 paradetes, és a dir, 38 més que el 2020. La distribució es manté enguany igual que l’any passat, amb manco casetes per tal de garantir el distanciament social ateses les recomanacions sanitàries del covid-19. Aquest esponjament té per resultat una distribució més oberta per a la circulació dels ciutadans, defugint els passadissos estrets.

Com a novetats, enguany s’incorpora una nova ubicació, la plaça del Mercat, que disposarà de 10 paradetes. Així mateix es recupera via Roma com a ubicació, després que l’any passat no hi hagués paradetes a aquest endret. Pel que fa a les taxes, enguany s’exonera del pagament de la taxa de mercats els participants, en compliment de l’acord de ple de l’Ajuntament de Palma per al segon semestre de 2021). Per tant, els firaires no pagaran res per participar en aquesta Fira, a la qual disposaran d’instal·lació elèctrica i servei nocturn de seguretat a càrrec del consistori.

Hi haurà en total 49 paradetes a la plaça d’Espanya, 8 a la plaça de la Porta Pintada, 14 a la plaça Major, 36 a la Rambla, 15 a via Roma i 8 a la Porta Pintada, tot això sense comptar amb les instal·lacions pròpies com són els remolcs, furgonetes, etc.

Els mercadets romandran oberts en horari de 10 a 21 h. En el cas del mercadet de la plaça Major hi estarà fins al 5 de gener de 2022, mentre que la resta d’ubicacions hi estaran fins al 6 de gener de 2022.