Les nostres xarxes socials

Aquí trobaràs els perfils on Mallorca Local hi té presència, amb un enllaç per a que hi puguis accedir. Segueix-nos per estar al dia de tot el que passa a Mallorca!

Perfil a Instagram (1k)

El perfil oficial de Mallorca Local a Instagram. Compartim informació sobre fires, festes, mercats i altres esdeveniments que t'interessen.

Anar-hi

 
Grup "Agenda" a Instagram

Dins el grup públic "Agenda" de Mallorca Local a Instagram compartim informació interessant sobre xerrades, festes, esdeveniments privats i altres trobades destacades.

Clic per accedir al grup d'Instagram

 
Pàgina de Facebook

La nostra pàgina oficial a Facebook, on compartim informació general de fires, festes, mercats i altres esdeveniments.

Clic per obrir a nova finestra

 
Fires i Mercats de Mallorca (10k)

Grup obert i públic a Facebook on les persones participants contribueixen amb informació i comentaris sobre les diferents fires i mercats que se celebren a Mallorca. Moderació activa i selecció de publicacions per evitar spam. Comptam amb prop de 9.600 membres.

Clic per obrir el grup a nova finestra

 
Fet a mà - Fet a Mallorca (3k)

Grup obert i públic a Facebook dedicat a l'art, artesania i producte local fet a Mallorca. Volem donar el valor que mereix a tot allò que se crea a la nostra illa. Moderació activa i selecció de publicacions per evitar spam. Comptam amb més de 3.000 persones.

Clic per obrir el grup a nova finestra

 
Cursos en Mallorca (11.2k)

Grup obert i públic a Facebook dedicat als cursos impartits o a la recerca de cursos a Mallorca. Moderació activa i selecció de publicacions per evitar spam. Comptam amb més d'11.100 persones.

Clic per obrir el grup "Cursos en Mallorca"

 
Conferencias y charlas en Mallorca (1.3k)

Grup obert i públic a Facebook dedicat a les conferències i xerrades que se celebren a Mallorca, sempre amb una visió propositiva i sense difondre aquells esdeveniments que puguin suposar un perjudici, o incitin a la discriminació o a l'odi. Moderació activa i selecció de publicacions per evitar spam. Comptam amb més de 1.300 membres.

Clic per obrir el grup a una finestra nova

 
Perfil de Twitter

Perfil oficial de Mallorca Local a Twitter, on difonem aquells esdeveniments, fires, festes i altres actes públics i privats més rellevants.

Clic per obrir Twitter