Noticies municipals de Mallorca

II Fira de les Dones a Manacor (5 MARÇ)

El Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, els voltants de la plaça del Convent i dels Pares Creus i Font i Roig seran l’escenari el proper dissabte 5 de març de la II Fira de les Dones. L’Ajuntament de Manacor recupera aquesta iniciativa, després de l’èxit de la primera edició, el març de 2020 i que l’any passat no es va poder realitzar degut a la situació sanitària. Aquesta, de fet, serà l’activitat principal que organitza l’Ajuntament de Manacor entorn la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març.

La II Fira de les Dones repeteix ubicació, però s’amplia enguany al primer pis del Claustre de Sant Vicenç Ferrer i a la plaça dels Pares Creus i Font i Roig. La iniciativa, que s’allargarà durant el matí i l’horabaixa del 5 de març, s’adreça a dones artistes, artesanes i emprenedores de Manacor i d’arreu de Mallorca i també comptarà amb activitats infantils, contacontes, concerts i diferents iniciatives artístiques. Així mateix, també està previst que hi participin entitats socials que comptin amb projectes amb perspectiva de gènere i entitats feministes.

Les persones interessades en participar-hi poden consultar les bases de participació i trobar el formulari d’inscripció a https://manacor.org/ca/igualtat-0. Així mateix, també s’ha habilitat el correu electrònic firadelesdonesmanacor@gmail.com per a qualsevol consulta. El període d’inscripcions està obert fins dia 18 de febrer inclòs. La tècnica d’Igualtat, Laura Socias, ha assegurat que el 2020 la Fira va poder donar cabuda a les 80 sol·licitus que es reberen i que s’espera que enguany torni a ser així.