ametllers 2022 selva

II Concurs de fotografia d’ametlers en flor a Selva (fins 12 MARÇ)

L’Ajuntament de Selva ha posat en marxa el II Concurs de fotografia d’ametlers en flor, que se celebra a través de la xarxa social Instagram. Els requisits són:

📷Fer una publicació fotogràfica
📍Posar la ubicació dins el municipi de Selva
🤝Seguir i etiquetar @ajuntamentSelva i @visit_Selva
#️⃣ Posar el hashtag #ametllers2022

Bases del concurs

Qui pot participar-hi?

Pot participar qualsevol resident al municipi de Selva o qualsevol ciutadà major d’edat de la Unió Europea.

Àmbit territorial

Municipi de Selva

Procediment

Per participar, els concursants hauran de fotografiar ametllers en flor al municipi de Selva i pujar-los a la xarxa social Instagram.

Condicions que s’han de complir

Publicar la foto abans del 12 de març, a la fotografia han de sortir ametllers en flor del municipi, s’ha de geolocalitzar la foto al municipi, i s’han d’etiquetar els comptes @ajuntamentSelva i @visit_Selva i fer ús del hashtag #Ametllers2022, a més l’usuari ha de seguir el compte de l’Ajuntament. Cada usuari podrà publicar tantes fotografies com vulgui. No s’admetran vídeos, igualment es remarca que les stories no conten com a publicació. Es tendrà en compte només la primera fotografia de cada publicació. Quedaran exclosos aquells perfils que no siguin accessibles per part de l’Ajuntament.

Sorteig

El dia 13 de març de 2022 es realitzarà el sorteig a l’Ajuntament de Selva. Es participarà una vegada per publicació, però només es tendrà en compte una publicació per dia.

Premi

El premi serà per sorteig entre tots els participants consistent en un val de 100€ per gastar als comerços i negocis del nostre municipi. El resultat serà inapel·lable. Els premis es podran recollir a l’Ajuntament a partir del 15 de març de 2022.

Drets d’imatge i qüestions legals

Per participar en el concurs, les persones autoritzen la publicació dels seus noms i/o fotos a les xarxes socials i web de l’ajuntament. La publicació de les fotos que compleixen les condicions abans esmentades, implica l’acceptació de les bases per participar en el concurs, així com donar autorització per fer difusió del seu nom i imatge a les publicacions relacionades per part de l’Ajuntament.