artinsal ses salines

I Nit de l’Art de Ses Salines (16 OCT)

Aquest proper dissabte Ses Salines acollirà més d’un centenar d’artistes de diferents disciplines que formen part del col·lectiu Arte Visión i que repartiran el seu art per tot el poble. Així ho han presentat el batle i responsable de l’àrea de Cultura de Ses Salines, Juan Rodríguez, directora d’Arte Visión, Inma Bianchi i Antònia Portell coordinadora del projecte.

La primera edició de la Nit de l’Art es durà a terme de les 16h a les 23:30h i es repartirà en diferents espais del poble, tant públics com privats, per tal de poder oferir una àmplia varietat de propostes artístiques i espectacles de diferents tipus.

ArtinSal cartell

El volum d’artistes plàstics en general és de 60 entre els quals es troben: Pep Molina, Jordi Mollà, Enrique Fuentes, Ernesto Rodriguez, Jordi Poquet, Barbara Pons, Antonio Serón, Amelia García, Carmen Baltasar, Catalina Escales, CollBernat, David Dágaro, Irene Navarro , Jaume Espases, Jaume Mesquida o Laura Hedrosa, entre molts altres.

A més d’aquest desplegament artístic hi haurà tres escenaris amb: la plaça Major, les Escoles Velles i la Plaça de Sant Bartomeu. Així, a la Plaça Major es podrà gaudir de la dansa contemporània d’Ángela Bruno Factory la qual ha creat peces especials per a Ses Salines, i CBM Mallorca amb ball de saló d’alta competició; seguidament vindrà una sessió amb Oscar Romero a la què seguiran els grups Emboirats, Black Sea Deluge i el conegut grup indie-rock The Prussians.

A la zona de Escolles Velles, un passacarrers de xeremiers donarà el sus a les actuacions musicals que començaran a les 19.00 hores amb la Coral de l’Associació Cultural i Musical de Ses Salines, que interpretarà diversos temes relacionats amb el poble mentre es projecten fotografies històriques del municipi. Posteriorment tendrà lloc la performance d’Alberto Trabado, el grup Hot Creepers Swing & Dixie per finalitzar amb una DJ sessió d’Armando Fernádez.

L’escenari de la Plaça de Sant Bartomeu començarà a les 18.40 amb la sessió d’Oscar Romero acompanyat per un saxofonista, una altra performance d’Alberto Trabado i seguidament una sessió de Dj d’Armando Fernández i el grup de Jazz Tinons & The Mopis, i la sessió del Dj Daltonic posarà punt i final a les actuacions.

exportar al Google Calendar