fires llucmajor setembre octubre

Fires de Llucmajor (del 24 SET al 30 OCT)

L’Ajuntament de Llucmajor ha presentat les Fires d’enguany, que mesclen tradició i modernitat, i que des de dimecres 29 de setembre fins el 30 d’octubre, ompliran el municipi deconcerts, exposicions, tallers, taules rodones, col·loquis i activitats esportives en diferents espais, complementant l’oferta de les fires, amb un programa pensat per a tots els públics.

La principal novetat d’enguany és la I Fira de la Mobilitat Sostenible, que tendrà lloc el 2 d’octubre, de les 10h a les 20h al Passeig Jaume III, on representants de l’Ajuntament destaquen la presentació del llaüt elèctric per a turisme nàutic sostenible. Aquest mateix cap de setmana té lloc la II Frikijor, que comptarà amb la presència d’un dels actors de la sèrie The Mandalorian, Bernard Bullen.

La resta d’oferta de fires es completa amb la VI Fira d’Oportunitats el dissabte 9 d’octubre, amb Madò Pereta i la mostra de Gegants; la XX Fira Artesana en el marc de la tercera fira del 10 d’octubre; la XLI Mostra Llucmajorera el divendres 15 i dissabte 16 d’octubre, la darrera fira, amb l’exposició de motos antigues i cotxes d’època i la mostra ramadera dia 17 d’octubre i el Firó de dilluns dia 18.

Les dates més assenyalades són:

Dimecres 29 de setembre. Dia de Sant Miquel i Primera Fira

Diumenge 3 d’octubre. Segona Fira

Diumenge 10 d’octubre. Tercera Fira

Diumenge 17 d’octubre. Darrera Fira

Dilluns 18 d’octubre. Es Firó

Consulta el programa de les festes

A continuació podeu consultar el programa de les Fires de Llucmajor (extret de la web municipal):

Consulta en PDF (link per obrir a nova finestra)