Fira muntanya bunyola

Fira de Muntanya de Bunyola (28NOV)

Bunyola Muntanya, Natura i Qualitat de vida

L’Ajuntament de Bunyola organitza una nova edició de la Fira de Muntanya amb una programació que omplirà una setmana d’activitats, tota la setmana de santa Catalina, mentre que la mostra centrada en la gastronomia local, artesania i art, es farà el diumenge dia 28 de novembre sota els següents pressuposts:

a) Fira de comerç local i de proximitat: amb una especial dedicació als productes relacionats amb Sa Comuna i la Serra de Tramuntana

b) Activitats culturals, gastronòmiques i artístiques: amb una programació al voltant de la serra, els oficis de muntanya i la natura

c) Promoció turística local: Senderisme urbà, recorregut cultural per la part alta del poble; rutes guiades per Sa Comuna i sessió de micologia

Amb l’objectiu de donar repercussió a la promoció de l’economia i el producte local, Bunyola reuneix tots els requisits per una fira d’aquestes característiques. En aquesta edició es commemorarà també la declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Natural, ara fa 10 anys.

Les paradetes, situades al passeig i zones cèntriques del poble, estaran dedicades a:

– productes relacionats amb el comerç local i les activitats artesanes, senalles, paners, eines, serres, ganivets, etc.

– agroturismes i empreses de Bunyola

– productes derivats de les activitats agrícoles i ramaderes: formatges, embotits, olis, olives, llet d’ametlla, etc.

– productes d’obra de palma, especialment adreçats a les activitats de muntanya: senalles, paners, etc.

– llibreters amb obres referides a: excursions, Serra de Tramuntana, rutes, guies i mapes, natura, paisatge, gastronomia, possessions, etc.

– micologia, el món dels bolets

D’altra banda, les activitats culturals i artístiques abastaran l’esport i l’aventura, una mostra d’eines antigues, concert i mostra de xeremiers, contacontes familiars a la plaça, concert de la Banda de Música de Bunyola, Ball de Gegants de Bunyola i una Ballada popular.

Totes les activitats s’adaptaran a les mesures anti-COVID vigents. La seguretat i la salut dels bunyolins i visitants serà una prioritat durant tots els actes de la Fira.

Consulta el programa

Aquí pots consultar el programa, publicat dia 17 de novembre:

exportar al Google Calendar