Nadal Son Servera

Festes de Nadal a Son Servera

Son Servera ha presentat la programació d’actes de Nadal d’aquest any que comptarà amb més d’una trentena d’actes i activitats organitzades des de l’Ajuntament.

Aquest dijous, 9 de desembre, l’encesa de les llums de Nadal marcarà l’inici de les festes. Enguany, l’encesa es farà a Son Servera i també a Cala Millor en un acte conjunt amb l’Ajuntament de Sant Llorenç i que comptarà amb animació infantil i l’actuació de la banda de música i gegants de Sant Llorenç. Per la seva part, a Son Servera la cantant i actriu Laura Vives serà qui acompanyi aquest primer acte de festes.

D’aquestes festes, que compten amb actes per a tots els gustos i inclouen gastronomia, cinema, esport i música, entre altres, cal destacar el Fironet de Nadal que també es durà a terme tant a Cala Millor com a Son Servera amb la intenció de potenciar el comerç local així com el ja tradicional concurs de mostradors, l’arribada dels patges reials o la tradicional Sant Silvestre serverina.

Tancarà les festes l’arribada dels Reis d’Orient el 5 de gener que aquest any tornaran al seu recorregut habitual amb arribada per mar a Cala Bona i adoració del pessebre vivent escenificat per l’Agrupació Folklòrica Sa Revetla a Son Servera per finalitzar la jornada.

Unes festes que volen recuperar la màgia de Nadal després que l’any passat aquestes fossin diferents per mor de la Covid-19 i que pretén tornar la il·lusió als carrers de Son Servera.

Amb tot, tots els actes del programa, tot i que estan prevists perquè es duguin a terme de manera normalitzada, queden supeditats a la situació sociosanitària de cada moment.

Consulta el programa

A continuació pots consultar el programa fent clic damunt cada imatge.