Noticies municipals de Mallorca

Escola de Pasqua de Llucmajor

(Dilluns, 4 abr.) La primera Escola de Pàsqua, creada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor, es durà a terme als nuclis de Llucmajor i s’Arenal, en horari entre les 9.00 a 14.00 hores, durant els dies de vacances.

Les places són limitades. Es podrà sol·licitar plaça de forma telemàtica a partir de dia 4 d’abril.

Les escoles de vacances de Pàsqua s’enmarquen dins el programa de conciliació de la vida familiar i laboral impulsat pel consistori.

Enguany, l’activitat s’oferirà a cost 0 per a les famílies, gràcies a la subvenció de la Conselleria d’Afers Socials i Esports en el marc del Plan Corresponsables.

Altres ofertes

D’altra banda, des de l’Àrea de Joventut es continua treballant en propostes de temps lliure socioeducatiu per a joves, de cara a l’estiu.

Hi ha previst que comenci un curs de dinamització d’activitats de temps lliure infantil i juvenil (monitor-a de temps lliure).

La part teòrica del curs serà mixta: el mes de juny, 49 hores en línia; i el mes de juliol, la resta d’hores de forma presencial. Així, el mes d’agost es podran dur a terme les pràctiques a les escoles d’estiu municipals. D’altra banda, hi ha previsió d’engegar una proposta d’activitats per a joves a partir de dues franges d’edat: de 12 a 14 anys, i de 14 a 17 anys.