TIB SEM2021

El TIB celebra la Setmana de la Mobilitat (16-22 SET)

Del 16 al 22 de setembre celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) que enguany duu per lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”.TIB Cartell SEM2021

Durant tota la setmana et convidem a Tastar el TIB. Apropa’t a la parada que habilitarem als mercats d’Inca (dijous 16), de Son Bugadelles (dissabte 18) i de Manacor (dilluns 20). Vine i et convidarem a provar el transport públic interurbà i descobrir el nou servei de bus que entrà en funcionament a principis d’any. A Palma ens trobaràs el divendres 17 a la plaça d’Espanya (10.00 h a 15.00 h).

El programa d’activitats que enguany ha elaborat l’àrea de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Palma, amb col·laboració d’altres àrees municipals i la participació de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, posa un especial accent en activitats participatives com ara la intervenció d’art tàctic al carrer Germans García Peñaranda de la mà del CEIP Felip Bauçà o les jornades de mobilitat sostenible a dues escoles amb la nova activitat educativa “EMT a les escoles”.

Com en altres edicions per celebrar el Dia sense cotxes, dimecres 22 de setembre el tren i el metro del TIB seran gratuïts. I durant tota la setmana també es podrà viatjar de forma gratuïta amb la Línia 2 de l’EMT Palma.

I com cada any premiem els usuaris que més han viatjat amb el transport públic del TIB, l’EMT i Bicipalma. El lliurament dels Premis als usuaris més fidels del transport públic se celebrarà dimecres 22 a les 18.00 h al C/Germans García Peñaranda.

Més informació de les activitats de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma a www.mobipalma.mobi