creart marratxi

Neix CREAR’T, mostra d’art jove del municipi de Marratxí (23O)

L’Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dimarts ‘Crear’t’, la mostra d’art jove de Marratxí que se celebrarà el pròxim 23 d’octubre al parc de la Mediterrània

Crear’t és un projecte cultural i artístic que pretén promocionar els artistes de Marratxí mitjançant tallers musicals, literaris, pictòrics, de ball i de dansa. L’objectiu és donar a conèixer als més joves i la població en general les seves produccions i projectes artístics gràcies a tallers i activitats destinades a formar i contagiar el seu art a grups d’adolescents i joves del municipi a la vegada que es fomenta l’estima per la cultura artística pròpia.

Crear’t romandrà obert des de les 18 hores fins a les 23 hores del pròxim dissabte al parc de la Mediterrània. L’entrada a la mostra és lliure, tot i que l’aforament estarà limitat. Els visitants trobaran a ‘Crear’t’ diferents àrees on gaudiran de l’Espai Urban, Espai Arts Escèniques, Espai Micro Obert, Espai Música Escenari Principal, Espai Arts Visuals, Espai Mercadet i Espai Gastronòmic.

Creart Mtxi imatge

A Espai Urban trobarem poesia improvisada a càrrec de ‘Sultán H’, demostració de grafitis a càrrec de ‘Trossort i Pablejas’, el DJ ‘mas Vibes’, a més de grups de dancehall, trap o popping.A l’Espai Arts Escèniques actuaran Little Show, amb malabars, equilibris i llançament ganivets, a més de la participació de Cuca de Llum, Andy Cirque, el Col·lectiu Corda Fluixa o Intacta, amb dansa contemporània.

A l’Espai Micro Obert comptarem amb la intervenció d’Aina Caparrós. I a l’Espai Música Escenari Principal actuaran Nahla Music, Slow Savage, Cabot, Rumba Katxai, Toni Servera i Kalemba. Mentre que a l’Espai Arts Visuals podrem gaudir de Luka Goyarrola, Exposició Highline i Leo Mapping.

I a l’Espai Mercadet els grans protagonistes seran els joves artesans. Al parc de la Mediterrània també s’ha habilitat un Espai Gastronòmic a disposició de tots els visitants.

Es pot consultar tota la informació a espaijove.marratxi.es

exportar al Google Calendar