Targeta WEB1

Conferencias, charlas y eventos en Mallorca, difusió a Facebook

Des de Mallorca Local comptam amb diferents perfils a xarxes socials i grups específics, que sumen més de 25.000 membres i seguim creixent gràcies a tu.

Recentment hem detectat una demanda de difusió de diferents esdeveniments com classes, sessions, concerts i altres tipus d’activitats que no tenien cabuda a cap dels grups que administram, i que podeu consultar a la secció de les nostres xarxes socials. És per això que hem fet una nova passa endavant, per a facilitar la vostra difusió.

HEADER Conferencias eventos
Clic per accedir al grup de Facebook

A partir d’ara, també podreu donar difusió als vostres esdeveniments al grup de Facebook Conferencias, charlas y eventos en Mallorca, de forma gratuïta si la vostra activitat també ho és, i de forma patrocinada si el vostre esdeveniment és de pagament. D’aquesta manera facilitam la comunicació dels esdeveniments més destacats a Mallorca, cuidant sempre la nostra audiència i moderant l’spam, que és tan habitual a les comunitats online.

No ho dubtis i entra al grup (clic sobre la imatge). I si vols xerrar de difusió pagada, contacta’ns i en xerram, segur que serà l’inici d’una bona col·laboració!