Noticies Salut

Comença la vacunació infantil

(13 des.) La vacunació infantil comença dimarts dia 14 de desembre. Així ho ha indicat el Govern de les Illes Balears en roda de premsa de la consellera de Salut, dilluns dia 13. Ha afirmat que la 6a onada continua en expansió i ha recomanat la vacunació massiva, també les dosis de reforç.

Segons la consellera Gómez, Mallorca rebrà 24.000 dosis del Govern central i es prioritzaran els infants amb malalties molt greus, especialment vulnerables i aquelles compresos entre els 9 i 11 anys. Es farà en horaris d’horabaixa per respectar l’horari escolar. Com ja va informar el Ministeri, l’interval entre dosis serà de 8 setmanes.

Dimarts comença la reserva de cita

Com ha assenyalat la directora d’Assistència General de l’IBSalut, dimarts dia 14 a partir de les 15h s’obriran les cites a través del portal BITCita (clic per obrir).

Consulta aquí els punts de vacunació amb cita:

Font del mapa: IBSalut

Actualització de 29 de desembre

La propera setmana s’obrirà el sistema d’autocitació digital BitCita (citavacunacovid.ibsalut.es) per vaccinar amb la primera dosi els nins i nines de 5 a 8 anys. Aquest grup abasta una població diana de 36.726 persones a Mallorca.

Els punts de vaccinació disponibles a través de BITCITA son: Hospital Son Dureta, Hospital Universitari Son Espases, Hospital Universitari Son Llàtzer, Hospital Comarcal d’Inca i Hospital de Manacor, a Mallorca.