Targeta WEB1

Mallorca Local comença una nova etapa!

(Dilluns, 2 oct.) A Mallorca Local estem d’estrena. Avui comença una nova etapa per aquesta revista digital, amb energies renovades.

Mallorca Local va néixer l’any 2021 per la inquietud d’un grup de persones per posar en valor les fires, els mercats, l’oci infantil i les notícies referents al Tercer Sector Social de Mallorca, on els mitjans tradicionals no hi arriben. Conscients que ja existien diferents portals web enfocats en les fires i festes o en l’oferta d’activitats d’oci, Mallorca Local va apostar per una proposta de valor enfocada en la informació local.

Als pobles de Mallorca existeix una gran oferta cultural, impulsada des dels governs locals i, sobretot, des de la iniciativa privada. Després d’una primera etapa enfocada en els esdeveniments organitzats pels ajuntaments de Mallorca, volem ser l’altaveu dels esdeveniments privats, organitzats per empreses, col·lectius, entitats i altres organitzacions socials.

Nova web: redisseny i millora de l’experiència d’usuari

Aquelles persones que ja havien visitat la web amb anterioritat s’hauran adonat del redisseny profund que ha experimentat: s’ha modificat l’estructura per fer-la més “amigable”, facilitant la navegació i fent que les seccions “respirin”. L’essència de Mallorca Local roman intacta, així com els temes principals: agenda, fires i festes, notícies municipals o Tercer Sector.

Hem apostat per una tipografia més senzilla, àgil de llegir i pensada en el diferent públic de Mallorca Local.

restyling2

Renovació de la imatge corporativa

En aquesta segona etapa de Mallorca Local, després de dos anys d’inicis, proves i publicacions, hem apostat per un logo molt més modern, prescindint de la “M” i la “L” com elements centrals, i apostant per una iconografia on Mallorca segueix essent el centre, i les paraules “Mallorca Local” són més suaus, integrades i amb evocació de les ones dins la mar. Mantenim el color verd, en una tonalitat més suau i càl·lida, en línia amb la nova etapa, on volem ser més a prop, des de la web i les xarxes socials, com Instagram o Facebook.

Facebook com a plataforma informativa i de comunicació

A més de la web de Mallorca Local, comptam amb diferents grups de Facebook especialitzats en difusió d’esdeveniments, de cultura, fires i mercats, amb milers de persones seguidores, que hi col·laboren activament com a prosumidors d’informació (consumidors i productors). Des d’aquí volem agrair Josep Claret per la feina feta amb la creació d’aquests grups, i sobretot per la confiança en cedir-nos el testimoni per mantenir i fer créixer els grups, que són:

Fires i mercats de Mallorca

Fet a mà – Fet a Mallorca

Conferències i xerrades a Mallorca

Cursos a Mallorca

Gràcies a totes les persones que hi han col·laborat i a les que s’hi sumaran! Totes i tots feim Mallorca Local 💚